Biljetter kvar
09 juli

Sven Ingvars & Mikael Westman

Sven Ingvars & Mikael Westman

Grebbestad Live - Utomhuskonsert i Charlottenlunds Folkpark (Lunden) i Grebbestad med Sven-Ingvars!

Välkomna till ett somrigt västkusten med ett av Sveriges mest meriterade musiker!

Med ett nytt album i bagaget ger sig Sven Ingvars ut på turné under sommaren 2024. Sommar och Sven Ingvars har med tiden nästan blivit synonymt, och bandet längtar efter att möta publiken för att ösa ur sin digra skattkista av låtar tillsammans med nya, framtida klassiker. ”Det finns inget bättre än att ge sig ut på vägarna i Sommarsverige. Det känns som om det vilar en gemensam förväntan i luften, mellan oss och publiken, att varje ny sommar blir den bästa i livet, och i den förväntan skapar vi fantastiska minnen tillsammans. Snart är det sommar i Sverige igen, och som vi längtar”, säger bandet.

Så se till att inte missa Sven Ingvars, ett av Sveriges mest ikoniska band och en av sommarens höjdpunkter.

Om du köper en biljett till Sven-Ingvars den 9 juli kommer vår favorit Mikael Westman att värma upp scenen för dom! Mikael Westman som i snart 30år spelat på Grebys med sitt Uncle Jam och dom senaste åren turnérat landet runt med Peter ”Blå Grodorna” Carlsson har även släppt två egna album på svenska. Denna afton tar han med sig Stefan Jonsson, gitarr och PJ Altin, piano & dragspel för att bjuda på sina svenska låtar och fläta in det med en och annan historia om en liten man som gör så gott han kan.

Endast ståplatser erbjuds men ni är välkomna att ta med eget sittunderlag om så önskas. Matservering & fullständiga rättigheter så egen medhavd dryck eller mat är ej tillåtet. Barn från 13 år i målsmans sällskap.

Biljetterna kostar 495 kr/person

Biljetter på plats i dörren kostar 600 kr

Observera att vi har väskförbud på hela området!

Köp biljett på Tickster